Creativ Concepts VS Covid-19

We kunnen er niet meer om heen. Het coronavirus houdt de maatschappij dagelijks bezig. Nadat de horeca genoodzaakt is te sluiten, zijn nu de winkeliers aan de beurt. Langzaam maar zeker sluiten er steeds meer winkels tijdelijk de deuren. Voor kleine ondernemers kan dit zorgen voor een grote financiele tegenvaller. Al helemaal wanneer deze winkeliers het van de fysieke klanten moet hebben, en zij geen spetterende webshop hebben. Maar wat we niet moeten vergeten zijn de supermarkten. De kassières die de hele dag contact hebben met klanten.

Afgelopen week zijn we in opdracht van Levanto naar verschillende Albert Heijn filialen geweest om Kuchschotten te plaatsen bij de kassa’s. Met deze Kuchschotten zijn de klant en de medewerkers achter de kassa beschermd tegen besmettingen.

Daarnaast zijn we druk bezig met andere producten zoals vloerstickers en informatieposters.

Wij hopen ons steentje bij te kunnen dragen in deze misschien wat angstige periode. Zodat we binnekort met z’n allen kunnen genieten van de zomer.