Een wow-effect op kantoor


Voor Bas Events kregen we de opdracht om een wow-effect te creëren in hun nieuwe kantoor op Strijp-s. En dat is gelukt!

Sinds kort zit Bas Events in een prachtig kantoor op Strijp-s in Eindhoven. Bij deze prachtige locatie hoort natuurlijk een knallende eyecatcher. 

Een tijdje terug kregen wij de opdracht om hier een concept voor te bedenken. Na wat heen en meer gemail met ideeën en ontwerpen zijn we het eens geworden over een verlicht peesframe. Met een prachtige foto van Wish Outdoor, ontworpen door het marketingteam van Bas-events.

Dit aluminium frame is gemonteerd op de muur. De achterplaten van het frame zijn gevuld met led-verlichting. Ten slotte hebben wij een doek ingespannen. Dat door de verlichting en de knallende kleuren van de print, een waanzinnig effect creëert